MENU

Program2015

Både i storsalen på Logen Teater i 2. etasje og på galleriet vil du møte 40 utstillere innen ulike arbeidsfelt og materialfelt og teknikker. Her er kunsthåndverk i tre, keramikk, metall og tekstil. Billedkunst i form av malerier, grafikk og tresnitt og installasjon i ull. Illustrasjoner og tegninger, og design innen mote, lamper og smykker.

DSC_5752-copyUnder dagene kan du også oppleve kunstutsmykning av fasaden, kunstsamtaler i  kunstsalongen, street-walk med mote og kunst på Torgalmenningen og performance med trær (!) på Øvre Ole Bullsplass 6 om du stikker hodet bortom – og innom!
I år vil vi i tillegg invitere spesielt bedrifter og offentlige kontorer til å besøke oss fredag ettermiddag 26. juni kl 17-19 til en lukket visning.  Har du tenkt på at Bergen har mange flotte kunstnere og designere som lager helt unike firmagaver/ kollegagaver og kan stå for store eller små kunstutsmykninger av kontoret og bedriften du jobber på? Ikke det – ta en tur med bedriftsbrillene på! Ta kontakt på post@kunstlogen.no.

CAFÈ
Kunstlogen
har i år invitert en 9. klasse på Rothaugen skole som med sin elevbedrift skal sørge for å servere publikum hjemmelagd mat og bakverk fra egen kafe i 2. etasje. Inntekten går til klassens skoletur til høsten. Støtt opp om et aktivt ungdomstiltak.


BAR

Logen Teater er et flott og ærverdig sted midt på Ole Bullsplass i Bergen sentrum. Her er bar og salonger og to flotte balkonger det går an å sette seg utendørs på og nyte godt drikke og ta inn byens puls. Logen Bar i 3. etasje er åpen fra kl 12 lørdag og søndag.


Bilde til høgre: Fotograf –  Lasse Berre, modell – Randi Bjerkan, kjolen er laget av DUODU.