MENU

Anne Grete Breisnes

0
5314
0
Anne Grete Breisnes lager håndvevde tekstiler til bruk og glede, til fest og til hverdag. Eget design i ulike teknikker.
Read More ›

Anneline Iversen

0
4630
0
Jeg har en todelt produksjon: Store veggarbeider og skjerf/sjal. De to produksjonene er helt forskjellige, den eneste likheten er at jeg i begge tilfeller arbeider med silketrykk. De store arbeidene utfører jeg på lin, mens skjerf og sjal trykkes på ull og silke.Når jeg arbeider på ull og silke, bruker jeg ofte mye farger. Når jeg arbeider stort, arbeider jeg mer fargeløst, noe jeg opplever mer krevende.
Read More ›

de-Signe Botnan

0
6287
0
Signe er møbel-og interiørutdannet men har designet og laget sine egne hatter i 20 år. Behagelige sydde hatter og luer til hverdag og fest .
Read More ›

Eirik Hitland Johannessen

Hovedfokus er på t-skjortedesign, men jeg har også laget andre produkter – babyklær, Kirkebrann-stearinlys, fanziner, plakater, wall stickers.
Read More ›

Paola Design

0
6364
0
Det var ikke regnet som var motivasjonen til å starte regntøysmerket paola design, selv om det ville vært den mest naturlige ide med tanke på at det er Bergensk design. Det var muligheten til å kunne spre viktige budskap og bruke mote og design som verktøy. Kom gjerne og se hvordan vi løser det, eller se min hjemmeside.
Read More ›

Grete Skarpeid

0
5982
4
Jeg lager kjoler, skjørt, topper, tunikaer. Stoffet er tysk produsert etter EU sine Øko tex standard 100. Selve teknikken heter cloque, og det er dobbelt strikket.
Read More ›

Herdis Torsvik

Herdis skaper hverdagsprodukter i porselen og steingods i enkle former og klare farger og hun liker å utfordre brukeren i hvordan man bruker produktet . Til Kunstlogen 2017 har hon også med produkter i ullfilt; en serie gryteunderlag og brikker i ren og klar design med navnet Blink. Hun har verksted på USF.
Read More ›

Monika Puidokaitė

0
4691
1
Moni Knitting is young brand for  stylish person who love unique and handmade clothes and accessories. Moni Knitting’s creation is based on knitting, felting and shibori techniques. these techniques allow to create 3D structure.
Read More ›

  Åse Ljones  [hos T–Michael] Spesielt Invitert

0
4839
2
Verka ” ein barndom ” og ” inn – pust – ut ” er begge handbroderi på lin. Eg søkjer ei stilla, ein harmoni, der tida og ljoset er viktige virkemiddel i verka mine. Størrelser på bilder er 120x 120 cm.
Read More ›