MENU

Anne Kristin Vangen

Jeg arbeider skulpturelt i forskjellige materialer, i forskjellige størrelser: Sølvringer for den stolte bærer, til skulpturer i marmor, kleberstein og bronse. Unike verk, i et abstrakt formspråk med inspirasjon fra natur og arkitektur.
Read More ›

Kristin Selboskar

0
3696
2
Mitt uttrykk og teknikk ligg i arbeidet med edelmetallet sølv og emalje. Mine arbeid er designa og produsert handverksmessig av meg. Det er grunnleggjande for meg at smykket er personleg og unikt for den som skal bære det. Har verksted på Kaien på USF Verftet.
Read More ›

Snella & Petronella

Knappene og smykkene jeg lager i porselen ser jeg på som; historiefortellere. Teksten som er brent på formidler det som noen ikke klarer å selv si, men har glede av å gi. De er kommunikasjonsmarkører jeg trives med å opprette mellom mennesker.
Read More ›

Timestudio

0
4024
7
Dalius Ilginis and his wife Rasa Ilgine own two jewellery brands: „Timestudio“ and „Cult“. First collection: “Frozen Time”. Main focus was to reuse vintage watch parts. Collection was symbolic- by wish to overcome the time.  Latest collection „Imprint“ focuses on beauty in minimal shape, color range and texture- rough and dynamic as a landscape of earth itself. The object of creation becomes a metaphor of beauty, the statement of elegance and quality.
Read More ›