MENU

Elin Brudvik

Skulptur og brukskunst. Elin har verksted og eget utsalg på Bryggen i Bryggen. Bellgården, Steinkjeller 9G , Bryggen i Bergen.
Read More ›

Herdis Torsvik

Herdis skaper hverdagsprodukter i porselen og steingods i enkle former og klare farger og hun liker å utfordre brukeren i hvordan man bruker produktet . Til Kunstlogen 2017 har hon også med produkter i ullfilt; en serie gryteunderlag og brikker i ren og klar design med navnet Blink. Hun har verksted på USF.
Read More ›

Jan Kåre Myklebust

0
5376
3
Jan Kåre Myklebust er en keramiker som jobber med dreid porselen. Funksjon er vesentlig i hans arbeider. Mange av hans arbeider har en kuttet kant som skaper en kontrast til den enkle og rene stilen som er kjennetegner arbeidene.
Read More ›

Marie Braathen

0
4408
4
Marie Braathen lager kopper, skåler og mindre skulpturer. Hon har eget versted og utsalg på Bryggen, sammen med Elin Brudvik. Bellgården, Steinkjeller 9G , Bryggen i Bergen
Read More ›

MIJO design

0
4630
0
MIJO design ønsker å tilby produkter som oppleves som unike, vakre og funksjonelle, og arbeider med organiske former, ofte i kombinasjon med detaljer som gir det lille ekstra.
Read More ›

Sarah Reed

0
4390
0
Sarah Reed har sin keramikk utdannelse fra Central Saint Martins i London. Hun har verksted på kulturhuset USF i Bergen der hun utvikler og lager hovedsakelig bruksgjenstander i porselens-leire.
Read More ›

Snella & Petronella

Knappene og smykkene jeg lager i porselen ser jeg på som; historiefortellere. Teksten som er brent på formidler det som noen ikke klarer å selv si, men har glede av å gi. De er kommunikasjonsmarkører jeg trives med å opprette mellom mennesker.
Read More ›