MENU

Julemarked-kunst, design og kunsthåndverk

Kunstlogen AS presenterer Julemarked– design og kunsthåndverk på det fjortende julemarkedet i Bergen fredag 7, lørdag 8. og søndag 9. desember 2018, i Schøtstuene, Øvregaten 50.

Vårt første julemarked i 2004 var et meget spesielt julemarked og gikk av stabelen i den gamle sykkelbutikken i Østre Skostredet, det som nå huser Litteraturhuset! Det ble høytidelig åpnet av den populære kulturbyråden den gang – Henning Warloe.

De siste 10 årene har vi holdt til i Schøtstuene under gamle og flotte lysekroner, i lokaler pyntet med julebelysning av titusenvis LED-pærer som dekorerer alle de tre salene, hallen og Dramshusen i bakgården i det som er en del av det autentiske Bergen og del av Hanseatisk Museum bak Bryggen ved Mariakirken.

Fremdeles kan vi skilte med byens mest kreative utøvere, nye som rutinerte, og hvor publikum kan sikre seg helt unike julegaver laget for hånd av en god porsjon livfull fantasi, skapertrang og jernvilje.

Omlag femti ivrige og julestemte kunstnere, illustratører og designere stiller ut sine flotte arbeider innen klær og tekstil, keramikk, tegninger, grafiske trykk, skulpturer, smykker, møbler og treskrin, ull- og skinnfeller, og kortreiste økologiske såper og skjønnhetsprodukter. Våre trofaste venner fra Alm Gard i Feios stiller opp med sin fantastisk gode hjemmelagde iskrem og Sandviken Slowfood er igjen på plass utendørs med sin spesialgrill.

At folk snakker om oss og kommer igjen år etter år som noe av det koseligste de gjør med venner eller familie synes vi er veldig hyggelig å høre – og helt forståelig.

Markedet vil holde sted i Schøtstuene, Øvregaten 50. Schøtstuene er primært et museum, og tilhører Det Hanseatiske Museum. Schøtstuene består av tre store stuer og Dramshuset med plass til 40- 45 utstillere og en hall i 1. etg. med plass til 5 utstillere. Å delta på julemarkedet gir en helt spesiell julestemning og fin atmosfære. Her kan du selge og markedsføre dine egne produkter, møte publikum, treffe nye kjente, skape kontakter, og ikke minst komme i god julestemning! Se mer: www.museumvest.no og vår Facebook side: Julemarked i Bergen – design og kunsthåndverk.

NB: Fristen for utstillerpåmelding er gått ut for i år.

Velkommen!

Do you need:

Your pictures (jpg,jpeg, max: 2mb)

Påmeldingsfristen har gått ut for i år. / The submission form is closed.