MENU

Julemarkedskomité for 2022 søkes

Kunstlogen søker etter kunsthåndverkere, designere eller andre som i 2022 er interessert i å gjennomføre og videreføre den gode tradisjonen med julemarked for design, kunst og kunsthåndverk i Schøtstuene, Bryggen i Bergen.

Vi ser etter en julemarkedskomité/ gruppe på 3-5 personer.

Kunstlogens julemarked har siden 2004 vært et fast møtepunkt, visnings- og salgsarena for kunsthåndverk, illustrasjon, kunst, håndverk og design. Konseptet er godt innarbeidet og har høy kvalitet og håndverksprofil i fokus. Julemarkedet er et årlig treffpunkt som formidler fagfelt i et direkte møte med publikum og som ikke minst gir mange kollegaer gode muligheter for egen inntjening. Markedet har et eget publikum, og over 4000 følgere i sosiale medier. Markedet er søknadsbasert og juryert for å sikre høy kvalitet blant deltakerne. Julemarkedet er leietaker i Schøtstuene og er de siste to årene blitt delvis finansiert med støtte av Bergen Kommune. Komiteens arbeid er lønnet/ honorert etter innsats, og slik vil det også bli i år. Kunstlogen vil i år bidra med nødvendig hjelp for tilrettelegging. Vi er åpne for flere løsninger; en gruppe/komité som ønsker å overta ansvaret for flere år, eller bare for i 2022. Andre varianter er også mulig.

Hvilke kvalifikasjoner trenger du/dere?

  • Være strukturert
  • Ha erfaring med kommunikasjonsarbeid
  • Forståelse og erfaring med budsjettarbeid og økonomistyring
  • Like mennesker og samarbeid i gruppe, ha lyst til å utvikle kunst- og kulturfeltet i Bergen, like prosjektarbeid og være interessert i formidling

Du/dere kan: Profilere eget arbeid og virksomhet, utvikle julemarkedet, knytte nye kontakter, få innspill og støtte fra Kunstlogen.

Se nærmere på hva Kunstlogen har gjort:  Kunstlogenjul.no, Kunstlogen.no, FB : kunstlogensjul, Instagram: kunstlogens_julemarked

Er du /dere interessert – ta kontakt med Kunstlogen på post@kunstlogen.no og Maria Udd, mob. 41271999 og Herdis Torsvik  97685301.